Recepten > Pizzerammen
Terug naar het receptenoverzicht
Terug naar het overzicht van diverse recepten

Ingrediënten:
oude kapjes
sausbakje ca. 250 ml voor 3/4 gevuld met ketchup
2 tot 4 tenen knoflook, uitgeperst
2 grote eetlepels provencaalse kruiden
1/2 eetlepel basilicum
(of anders 2 1/2 eetlepel italiaanse kruiden naar keuze)
kaas
salami

Bereiding:
Verwarm de oven voor op ca. 220 graden
Meng de knoflook en kruiden met de ketchup
Smeer de kapjes in met saus
Beleg ze met plakjes kaas en salami
Leg steeds twee kapjes op elkaar en leg deze "pizzerammen" in de oven op het rooster, tot de kaas goed gesmolten is.
Vind je dit te droog worden, leg dan eerst een kapje met salami en kaas in de oven en leg het tweede kapje er pas na enige minuten op.
Bewaar de saus die over is in de koelkast voor de volgende keer.